Στον Μασταμπά ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός επισκέπτεται τις συνοικίες της πόλης.

Τελευταίος σταθμός η περιοχή του Μασταμπά, όπου ο Αλέξης Καλοκαιρινός μαζί με υποψήφιους Συμβούλους της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη», συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες για τα προβλήματα που βιώνουν στην καθημερινότητά τους, όπως είναι η έλλειψη χώρων στάθμευσης, η κακή ποιότητα του οδοστρώματος, η έλλειψη πεζοδρομίων, η ελλιπής καθαριότητα των κάδων, τα αδέσποτα ζώα, η ανεπαρκής υδροδότηση κ.α. Περπατώντας στους δρόμους της συνοικίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου συζήτησε και για τις ρεαλιστικές παρεμβάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε βελτίωση της ποιότητας ζωής, όπως περιγράφονται και στις προγραμματικές θέσεις της παράταξής του που έχουν τεθεί σε διαβούλευση.

Υπενθυμίζεται ότι στις προτάσεις του «Δικαίωμα στην Πόλη», μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται προτάσεις για δημιουργία μικρών πάρκων στις γειτονιές, πάρκων τσέπης, χώρων άθλησης και αναψυχής, παρεμβάσεις για πόσιμο νερό 24 ώρες το 24ωρο, ολοκληρωμένο σχέδιο για την καθαριότητα και τη διαχείριση απορριμμάτων, αποκεντρωμένη εξυπηρέτηση του δημότη, κ.α. Παρεμβάσεις που θέτουν τη γειτονιά στο επίκεντρο και οδηγούν σε έναν από τους βασικούς στόχους του Αλέξη Καλοκαιρινού, που είναι η αναζωογόνηση των συνοικιών και η ισόρροπη ανάπτυξή τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί